pracovníky a provozovatele pracující v potravinářském či stravovacím zařízení.
je pomoci posluchačům orientovat se v poměrně rozsáhlé problematice hygienických nařízení, jež musí dodržovat každý provozovatel i pracovník potravinářských zařízení a provozoven.
8.30 – 9.00 – prezence účastníků
9.00 – 11.00 – přednáška (1. část)
11.00 – 11.15 – přestávka s občerstvením
11.15 – 13.00 – přednáška (2. část)
Datum | Čas | Město | Místo | Cena | |
---|---|---|---|---|---|
21.1.2019 | 9:00 - 13:00 | Praha | bude upřesněno | 3290 Kč | ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA |
27.5.2019 | 9:00 - 13:00 | Praha | bude upřesněno | 3290 Kč | ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA |
Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.
Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům osvědčení o absolvování semináře.
Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.
Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.
Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.
Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.
Na tomto školení se setkáte s pojmy jako:
Hygiena, potravinářství, zákon o potravinách, potravinářský průmysl, hygiena potravin, vzdělávací kurz, potravinářské zařízení, stravovací zařízení, bezpečnost potravin, školení, hygienické nařízení, školení Praha, otrava z potravin, intoxikace, osobní hygiena, sanitace, sanitace potravin, čištění, dezinfekce, deratizace, dezinsekce, dezinfekční prostředky, hygiena a sanitace potravin, legislativní požadavky, seminář, legislativa potravinářství, manipulace s potravinami, skladování potravin, teplota skladování potravin, požadavky skladování potravin, seminář Praha, zpracování potravin, princip HACCP, hygiena potravin HACCP, zákon o potravinách seminář.
Powered by iCagenda