provozovatele potravinářských podniků, zejména ze sektoru společného stravování.
je seznámit posluchače s legislativními požadavky na stravovací služby, jak na národní úrovni tak na úrovni Evropského společenství. Upozornit na nejčastější problémy při jejich naplňování ( osobní, provozní hygiena, zavádění postupů založených na principu HACCP a technologie přípravy pokrmů). Další probíranou oblastí bude oblast zásobování pitnou vodou, odstraňování odpadů a předmětů pro styk s potravinami. Dále bude osvětlena problematika kategorizace prací v potravinářství, včetně pracovně lékařských služeb.
· Harmonizace s legislativou EU.
· Kvalita pitné vody.
· Povinnosti provozovatelů potravinářských podniků a stravovacích služeb
· Materiály a předměty pro styk s potravinami a pokrmy
· Kategorizace prací
· Státní zdravotní dozor
· Správní delikty na úseku činností epidemiologicky závažných
8.30 – 9.00 – prezence účastníků
9.00 – 11.00 – přednáška (1. část)
11.00 – 11.15 – přestávka s občerstvením
11.15 – 13.00 – přednáška (2. část + diskuse)
Datum | Čas | Město | Místo | Cena | |
---|---|---|---|---|---|
4.2.2019 | 9:00 - 13:00 | Praha | bude upřesněno | 3290 Kč | ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA |
17.6.2019 | 9:00 - 13:00 | Praha | bude upřesněno | 3290 Kč | ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA |
Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.
Sleva 10 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 3-5 osob.
Sleva 20 % pro každého přihlášeného při současné objednávce jednoho semináře 6 a více osob.
Cena semináře zahrnuje kromě účasti na školení také studijní či pracovní materiál zpracovaný lektorem, zodpovězení dotazů v rámci diskuzního fóra a občerstvení, celodenní školení a kurzy i oběd. Na vyžádání vystavíme účastníkům osvědčení o absolvování semináře.
Množstevní sleva na seminář Vám bude automaticky odečtena na faktuře. Více informací se dočtete v Podmínkách účasti na semináři, které jsou součástí závazné přihlášky.
Dotazy týkající se problematiky školení, které nejsou příliš specifické a týkají se širšího okruhu posluchačů, je možné zasílat předem na e-mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Dotazy budou zodpovězeny v rámci přednášky.
Spojení: Cca 1 týden před konáním semináře obdrží objednatel semináře plánek a popis cesty podle aktuální dopravní situace.
Zajistíme dle Vašich představ i firemní vzdělávání! Kontaktujte nás Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pořádáme kursy a školení v rámci celoživotního vzdělávání dospělých.
Na tomto semináři se seznámíte s pojmy jako:
Epidemiologie, potravinářské podniky, povinnosti potravinářských podniků, stravovací služby, stravovací zařízení, materiály a předměty pro styk s potravinami a pokrmy, kategorizace prací, kategorizace prací školení, státní zdravotní dozor, správní delikty atp.
Powered by iCagenda